Oostkouterlaan 129 - 9800 Deinze

Het ideale gezinsmoment

Het ideale gezinsmoment, hoe ziet dat eruit voor jou? Wat heb je nodig op zo’n moment en wat vind jij op zo’n moment belangrijk? 


Voor mij hoeft het niet te groots, niet te gepland. Ik geniet steeds meer van de kleine,, spontane momenten met mijn gezin. En ik probeer die ook bewust te grijpen, want in de drukte van elke dag zouden we dat wel eens durven “vergeten”.

Het ideale gezinsmoment gaat voor mij altijd gepaard met verbinding en connectie. Dat staat voor mij altijd centraal. Zelfs alledaagse momenten krijgen hierdoor een speciaal gouden randje. Wat kan ik daarvan genieten en het brengt me instant rust. Verbinding, ja, dat is wat we nodig hebben. Het moment waarop je voelt dat alles stroomt en alles er mag zijn. Iedereen is welkom, helemaal zoals hij of zij is. Helemaal in het moment en puur genieten. 

Wil jij ook graag eens zo’n verbindend moment beleven zonder zorgen? Boek dan jouw “Bewondertijd” in samen met jouw zoon of dochter. Ik zorg voor een verbindende activiteit op maat en jullie komen gewoon genieten. Meer info? Aarzel niet om contact op te nemen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *