Oostkouterlaan 129 - 9800 Deinze

Aanbod voor scholen

Ben jij directie op een school of werk jij als leerkracht dagdagelijks samen met de kinderen in jouw klas? Wil jij graag aan de slag rond sociale en emotionele ontwikkeling? Ik denk graag met je mee over de uitwerking, de organisatie en de uitvoering van jouw idee of vraag. Na een eerste contact maken we verder kennis om onze verwachtingen op elkaar af te stemmen. Op die manier kan er een mooie samenwerking ontstaan. 

Samenwerking met BAsisschool Erasmus in Deinze

Bij basisschool Erasmus in Deinze ga ik elke week langs op donderdagvoormiddag. Afwisselend breng ik een bezoek aan het vierde of het tweede leerjaar. Gedurende een half uur gaan we klassikaal intensief aan de slag met activiteiten rond sociale en emotionele vaardigheden. 

De thema’s laat ik vanuit de kinderen komen. Ik probeer te voelen wat er leeft in een klasgroep en vertaal dat naar aangepaste activiteiten, op hun niveau. 

Telkens proberen we een ankerpunt te vinden bij de dieren uit de Axenroos. Dat is namelijk een manier van communiceren die herkenbaar is voor de leerlingen omdat de school hier al een aantal jaar mee werkt.