Oostkouterlaan 129 - 9800 Deinze

Bewondertijd

Kinderen en volwassenen hebben nood aan verbinding om zich goed te kunnen voelen. Voor onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal, is het belangrijk om in verbinding te staan met onze eigen emotiestroom, onze behoeften en ons innerlijk kind. Daarnaast is het ook van levensbelang om verbinding te ervaren met de mensen om ons heen. Dat ouders en kinderen zich verbonden voelen met elkaar is dan ook heel waardevol. 

Toch zorgt ons huidige levensritme er soms voor dat we die verbinding even kwijt zijn. De relatie krijgt een duwtje en jullie vinden even geen manier om weer op elkaar af te stemmen. 

Hoe merk je dat je de verbinding kwijt bent?

  •  Je hebt het gevoel dat je kind niet wil meewerken en dat je voortdurend moet trekken en sleuren.
  • Kinderen lijken extreem plakkerig te zijn of ze worden angstig om afscheid te nemen. 
  • Jouw eigen grenzen en die van jouw kind worden voortdurend overschreden. 
  • Alle plezier en speelsheid lijkt te verdwijnen. 
  • Het gaat niet meer vanzelf en alle vanzelfsprekendheid valt weg. 
  • Je twijfelt aan jezelf als ouder en hebt het gevoel dat je te kort schiet. 

Tijd voor verbinding

Merk je dat het niet lukt om zelf weer op zoek te gaan naar die verbinding? Dan is Bewondertijd vast iets voor jullie. Op basis van jullie wensen of voorkeuren zorg ik voor een aangepaste activiteit waarbij verbinding en tijd voor elkaar centraal staat. Ik creëer de setting, de veilige omgeving en voorzie alle nodige materialen. Jullie krijgen de tijd en de ruimte om zich op elkaar te richten zodat de connectie opnieuw sterker wordt. 

Als kindercoach ben ik voor jullie beschikbaar, maar ik dring mezelf niet op. Vanop een veilige afstand volg ik mee en geniet ik van wat er gebeurt. Als dat nodig is, kunnen jullie vragen naar mijn inbreng om het proces te versterken.