Oostkouterlaan 129 - 9800 Deinze

Wondercoaching

Mama’s en papa’s willen hun kind graag zien opgroeien tot een zelfverzekerde, gelukkige persoon die in zijn eigen kracht staat en gelooft in zijn eigen kunnen. Het is mooi om te zien wat er gebeurt als kinderen in verbinding staan met hun eigen emotiestroom en hun innerlijk kind. Maar soms merk je als ouder dat het niet loopt zoals je had verwacht of gehoopt. Jouw zoon of dochter botst op hindernissen en samen vinden jullie geen manier om verder te kunnen. Op dat moment kunnen jullie beslissen om op zoek te gaan naar hulp zodat verandering opnieuw voor beweging en ontwikkeling kan zorgen. 

Als kindercoach richt ik mijn volledige aandacht op jouw kind en zijn of haar situatie. Ik kijk, voel en luister. Elk gevoel, elke gedachte, elke vraag,… is bij mij welkom. Samen werken we eerst aan een veilige relatie waar vertrouwen ervoor zorgt dat kinderen weten dat ze zich echt mogen tonen zonder filter. Dit vormt de basis voor een veranderingsproces dat vorm krijgt tijdens en naast de coachsessies. 

Niet enkel kinderen krijgen bij mij de ruimte om zichzelf bloot te geven. Ook voor jullie, de ouders, maak ik graag tijd en ruimte vrij. Jullie worden betrokken bij het coachtraject en kunnen steeds rekenen op mijn bereikbaarheid. 

Merk je dat jouw nieuwsgierigheid geprikkeld is? Of voel je een rust over je heen na het lezen over mijn kindercoachpraktijk? 

Volg je gevoel en neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.