Oostkouterlaan 129 - 9800 Deinze

Wonderklap

Opvoeden is geen gemakkelijke taak. Soms word je als ouder geconfronteerd met vragen, struikelblokken of moeilijkheden waar je zelf geen antwoord op weet. Dit betekent echter niet altijd dat je nood hebt aan een coachtraject om jullie opnieuw op weg te helpen. Soms kan het voldoende zijn om even een goed gesprek te hebben met andere, gelijkgestemde ouders. Ook zij worden namelijk dagdagelijks geconfronteerd met vragen, bedenkingen en valkuilen. Door in gesprek te gaan met elkaar kunnen jullie samen tot nieuwe inzichten komen. 

Tijdens Wonderklap breng ik een aantal ouders in contact met elkaar. Met een hapje en een drankje erbij, wordt het gesprek op gang getrokken. Op voorhand kan het thema vast liggen, maar dit is geen vereiste. 

Als coach ben ik aanwezig om het gesprek in goede banen te leiden en tot een hoger (of dieper) niveau te brengen. Ik zet hiervoor al mijn coachende vaardigheden in. Zelf dring ik geen concrete adviezen of tips op. Ik geloof namelijk dat jullie reeds over alle kennis en vaardigheden beschikken die jullie nodig hebben als ouder. Door mijn opdrachten en vragen zorg ik ervoor dat jullie gemakkelijker toegang krijgen tot wat je reeds in je hebt.

Benieuwd naar het aanbod?

Momenteel is er geen Wonderklap-moment ingepland in mijn agenda. Heb je toch interesse? Neem dan zeker contact op.