Oostkouterlaan 129 - 9800 Deinze

Hallo

Ik ben Liselotte, al een tijdje gelukkig getrouwd met Jannes en de trotse mama van ons zoontje, Ties. Samen met onze energieke viervoeter Castard wonen we sinds een paar jaar in Petegem-aan-de-Leie in Deinze.

Ik ben een creatieve duizendpoot met onrustige benen die graag wandelen of lopen. Mijn kookpotten vul ik graag met allerlei lekkers en mijn vingers wroeten graag in de aarde.

Maar bovenal loopt mijn hart over van bewondering voor kinderen. Een aantal jaar geleden koos ik er dan ook voor om een opleiding tot kleuterjuf te volgen. Na drie jaar hard werken, was ik heel erg trots dat ik eindelijk in een klas kon werken om kinderen een fijne kleutertijd te bezorgen.

Een paar woelige jaren gooiden hier en daar wat roet in het eten. Er kwamen wat donkere wolken voorbij die me verplichtten om op zoek te gaan naar mijn eigen regenboog. Ik was het contact met mezelf en mijn levensenergie kwijt. De zoektocht die daarop volgde, was de mooiste reis die ik tot nu heb gemaakt in mijn leven. Ik kreeg weer aandacht voor het wonder in mezelf en in alles om me heen.

Op het juiste moment kruiste de opleiding tot kindercoach mijn pad. Ik geloof dat het belangrijk is om kinderen in contact te brengen met hun eigen levensenergie en emotiestroom. Op die manier kunnen ook zij vol ver- en bewondering in het leven staan. Vanuit die idee werd Kindercoach Wondering geboren.

DSC_0759-min