Oostkouterlaan 129 - 9800 Deinze

Werkwijze

Als kindercoach stel ik de noden en behoeften van het kind en de ouders centraal. Op een ervaringsgerichte manier gaan we samen aan de slag op een erg unieke manier die afgestemd is op jullie gezin. De interesses, hobby’s en talenten van jullie kind krijgen hierbij zeker een belangrijke rol. 

Ik bied jullie geen kant-en-klare oplossing of concrete adviezen en tips. De veilige sfeer, de nieuwsgierigheid en de liefdevolle aandacht zorgen er echter voor dat het veranderingsproces op jullie tempo en ritme op gang kan komen. 

vERWONDERING

Jonge kinderen staan vol verwondering in het leven. Met een open blik ontdekken ze de wereld om zich heen en ze blaken van energie. Tal van ervaringen kunnen er echter voor zorgen dat kinderen reeds op jonge leeftijd de verbinding met hun eigen levensenergie kwijt spelen. 

Als ervaringsdeskundige laat ik jouw kind ervaren hoe het is om in verbinding te staan met zijn emoties, eigen wensen en verlangens. Samen
ontdekken we hoe het is om levensvreugde te ervaren en de schittering in de ogen komt terug. Op een speelse manier nodig ik kinderen uit om vol ver- en bewondering in het leven te staan. 

Voor kinderen die

mET EEN OPEN BLIK ONTMOETEN

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgeprek neem ik de tijd om te luisteren naar jullie verhaal. Dit gesprek gebeurt telefonisch en duurt ongeveer een half uur. 

Is er een klik? Fijn, want dan gaan we verder met een oriëntatiegesprek. Aan de hand van een vragenlijst wordt dit gesprek voorbereid. Het gaat door bij jullie thuis en duurt ongeveer anderhalf uur. Gedurende één uur ga ik in gesprek met jullie, de ouders. Daarnaast neem ik ook even de tijd om jullie zoon of dochter te leren kennen. Tijdens dit moment probeer ik een beeld op te bouwen van jullie vraag en situatie. 

Werken aan een traject

Op basis van een trajectvoorstel kunnen jullie beslissen om al dan niet samen met mij als coach aan de slag te gaan. Volg hierbij vooral jullie eigen buikgevoel. Elk kind is anders en geen enkele situatie is dezelfde. Hierdoor is ook elk coachtraject uniek: op maat van jouw kind, jullie situatie en de noden en behoeften van jouw gezin. 

Hoe een coachtraject verloopt, ligt niet vast op voorhand. Samen zoeken, botsen, vallen, opstaan, doorgaan, ontdekken, ervaren,… Dat zorgt ervoor dat er op een gegeven moment ruimte gemaakt kan worden voor persoonlijke groei

Het wonder in jouw zoon of dochter krijgt alle tijd en aandacht die nodig is om volledig naar buiten te komen.